Ποιό είναι το καλύτερο μέρος στο αεροπλάνο, για έναν καλό ύπνο;

 

Ποιό είναι το καλύτερο μέρος σε ένα αεροπλάνο, αν θέλετε να πάρετε έναν καλό ύπνο; 

Κάποιοι προτιμούν τις πίσω θέσεις, προκειμένου να κατέβουν και πιο γρήγορα από το αεροπλάνο, αλλά αν θέλετε να κοιμηθείτε, δεν είναι οι καταλληλότερες. Επίσης, μη ζητήσετε κάθισμα κοντά στις τουαλέτες, στο μέρος που οι αεροσυνοδοί ετοιμάζουν το φαγητό, εκεί προτιμούν να κλείνουν θέση οι οικογένειες με παιδιά, εκεί περνούν συνέχεια όσοι πάνε τουαλέτα, οπότε δεν είναι και το καλύτερο μέρος για λίγη ησυχία. 

Χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο κάθισμα για ποιοτικό ύπνο σε αεροπλάνο είναι το κάθισμα δίπλα στο παράθυρο, που μπορείς να γείρεις και να ξεκουραστείς, κάτι που δεν είναι δυνατό στο κάθισμα μέσης ή διαδρόμου. Το 2A είναι ένα κάθισμα παραθύρου, το οποίο προσφέρεται για ανάπαυση, καθώς κανείς δεν θα χρειαστεί ποτέ να σκαρφαλώσει πάνω σας. Είναι γενικά ένα κάθισμα πρώτης θέσης ή επαγγελματικής θέσης, σε νέα αεροπλάνα (όπως το 777-300 ή το 787) που κατά τη διάρκεια της πτήσης, διαθέτει ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Γενικά, καθίστε κοντά στη μύτη του αεροπλάνου, όσο πιο μπροστά γίνεται. Κι αυτό γιατί αυτές οι θέσεις προσφέρουν πιο ομαλές πτήσεις. Καλές θέσεις είναι επίσης αυτές που βρίσκονται δίπλα στα φτερά ή ακριβώς μπροστά τους, σε στιγμές αναταράξεων. 

Τέλος, για να κοιμηθούμε σαν πουλάκια είναι απαραίτητο να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία στους αεραγωγούς πάνω από το κεφάλι μας.