ΕΝ ΛΕΥΚΩ στα Social Media

ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 

ΕΛΛΑΔΑ \ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λιώστε στο χιόνι στα Καλάβρυτα
05-02-2011 • 17:35

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων φιλοξενεί τον υψηλότερο αναβατήρα στην Ελλάδα την Στύγα και την μεγαλύτερη πίστα για non-stop συναρπαστική κατάβαση για 3.200 μ. Ατελείωτες καταβάσεις στις 12 πίστες, επαγγελματικές σχολές εκμάθησης σκι, το μοναδικό snow park στην Ελλάδα, πάρκινγκ, ανακαινισμένο σαλέ, κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard, ανεβάζουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων στα ύψη.

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιξε (μετά από τρία χρόνια) το Χιονοδρομικό της Οστρακίνας
29-12-2011 • 16:59

Στο σαλέ μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και να εξασφαλίσετε την υποδομή για να κάνετε σκι, ενώ δίπλα λειτουργεί το καταφύγιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης όπου μπορείτε να διανυκτερεύσετε, αφού πρώτα έχετε συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο λειτουργίας του.

Διαβάστε περισσότερα

Καρναβάλι στην Πάτρα
21-01-2012 • 13:11

H Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη, σε πληθυσμό, πόλη της Ελλάδας. Αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Σε αυτό συμβάλει η γεωγραφική της θέση, αφού το λιμάνι της θεωρείται πύλη για την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και πέρασμα για τα Ιόνια νησιά.

Διαβάστε περισσότερα

Πύλος, η πόλη του Νέστορα (video)
16-10-2012 • 06:28

Από τις παραλίες της περιοχής η πιο φημισμένη με πεντακάθαρα και γαλαζοπράσινα νερά είναι η Βοϊδοκοιλιά που βρίσκεται βορειοδυτικά της Πύλου. Άλλες πανέμορφες παραλίες είναι η Χρυσή Άμμος κοντά στην λιμνοθάλασσα και η παραλία της...

Διαβάστε περισσότερα

Μονεμβασιά, το Γιβραλτάρ της Ελλάδας
26-10-2012 • 12:22

Σα να μας κάνει χάρη που είναι δεμένο με τη ξηρά, που μας δίνει την ευκαιρία να το επισκεφθούμε εύκολα, που μας αφήνει να βρεθούμε δίπλα του, χωρίς τίποτε το απειλητικό πλέον να κρύβεται πίσω από τα τεράστια τείχη.

Διαβάστε περισσότερα

Ναύπλιο, ιδανική πόλη για Weekend
06-11-2018 • 10:47

Στο Παλαμήδι, όσο ψηλότερα ανεβαίνεις τόσο πιο πλουσιοπάροχα σε ανταμείβει η ομορφιά του τοπίου. Στο βάθος το Μπούρτζι συμπληρώνει άψογα την εικόνα. Μετρήστε πολύτιμες στιγμές ηρεμίας κι αφήστε το βλέμμα ελεύθερο στον ορίζοντα, εκεί που η θάλασσα μοιάζει ν' αγκαλιάζει τον ουρανό.

Διαβάστε περισσότερα